Intermediair Services Nederland

Kwaliteitsgarantie

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Wij voldoen aan de normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor u gewaarborgd.

Wij hebben kwaliteit dan ook hoog in het vaandel staan!

 

Wij treden op als gevolmachtigd agent voor een aantal verzekeringsmaatschappijen.

Als volmachtbedrijf is Intermediair Services Nederland een snelle schakel tussen de assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappijen.

Bij de bij ons aangesloten volmachtkantoren zijn diverse verzekeringen af te sluiten en bieden wij uitgebreide mogelijkheden van de verzekeringsmaatschappijen.

Meer informatie over deze samenwerking kunt u lezen in onze volmachtbrochure.

Klachtenprocedure

Wij besteden voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus.

U kunt gebruik maken van ons klachtenformulier

Roltransparantie

Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid. Wij vinden het daarom belangrijk dat het duidelijk is wie welke rol vervult bij uw verzekering.

Intermediair Services Nederland is een handelsnaam van Heuts Assuradeuren uit Nuth. Wij treden op als gevolmachtigd agent. Dit doen wij in een Co-volmachtconstructie onder de collectieve vergunning van Centraal Volmachtbedrijf B.V. Ook vermelden wij wie uw tussenpersoon is. Deze tussenpersoon is dus geen gevolmachtigd agent, maar treedt op als uw adviseur.

Ook bij de ondertekening van uw polis vermelden wij dat wij gevolmachtigd agent zijn. Wij ondertekenen onze polisbladen met Centraal Volmachtbedrijf B.V. / Intermediair Services Nederland.

Op uw polisblad staat ook de naam van de verzekeraar vermeld. De verzekeraar is de risicodrager van uw verzekering.

Wilt u meer weten over onze rol als gevolmachtigd agent? Lees dan de brochure van de NVGA: uw financieel dienstverlener is gevolmachtigd agent.